Hoşgeldiniz!
18 yaşında veya daha büyük olduğunuzu doğrulamamız gerekiyor.

Biz Kimiz

Time to put the sommeliers in the spotlight: Randy Mays

"Müşterimin arzularına hitap edecek, kaliteli ama kalitesine oranla da uygun fiyatlı, güvenilir, devamlılığı kesintiye uğramayacak bir ürün..."

 

HORECA kısaltmasıyla anılan otel, restoran ve catering dünyasının şarap ve içki seçerken kriterleri böyle. 1990’da kurduğumuz ADCO’nun çeyrek yüzyılı bulan serüveninde alçakgönüllü bir firmadan bugünün dev portföyüne ulaşması da, sanırız bu arayışa cevap verebilmemizden ötürü... Her yıl, ekibimizle birlikte dünyanın en önemli şarap buluşmalarına, fuarlar ve tadımlarına gidiyoruz. Türkiye’de yıl boyu pek çok ülkeden onlarca üreticiyi ağırlıyoruz.

 

Yıl boyunca sayıları binleri bulan şarap ve içki örneğini tadıyor, özelliklerini inceliyor, Türkiye piyasasında başarılı olup olmayacağını araştırıyoruz. Ve bu titiz çalışmaların sonunda, yoğun bürokratik işlemlerin de üstesinden gelerek, Fransızların “ion de ion” dediği seçmenin seçmesi ürünleri sizlere sunuyoruz.

 

Tabii ki bir ürünün seçilmesi ve getirilmesi kadar, onun pazarlanması ve piyasada doğru konumlanması da önemli...ADCO olarak bunun için dev kataloglar çıkarıyor, 3 aylık mevsimsel ADCO dergisini yayınlıyor, yıl boyu da bölgelerde düzenlediğimiz etkinliklerde sizlerle buluşuyoruz. Ayrıca ithalatını yaptığımız üreticileri de sık sık Türkiye’de ağırlayarak, bu ürünlerin mekanlarda pazarlanmasına da destek veriyoruz. Kuşkusuz hizmetlerimizi sadece şarapla da sınırlamıyor, sakeden dünyaca ünlü likörlere, en seçkin şampanyalara, yıllanmış konyaklardan nadir grappalara uzanan bir yelpazede, köpüren şaraplara ve distile içkilere de geniş yer veriyoruz.

 

Bugün geldiğimiz noktayı birlikte inşa ettiğimizi bir an bile unutmuyoruz.

 

Nice yıllar boyunca birlikte çalışabilmek dileği, sevgi ve saygılarımızla.

 

Whatsapp